Skip to main content
 

Service bepalingen

De tarieven voor een servicecontract

Firma Wiersma service bepalingen

Fa. Wiersma is als Elektrotechnisch en gastechnisch installateur, het juiste bedrijf om uw apparatuur in onderhoud te nemen en te repareren. Bij gasapparatuur, zijn wij gespecializeerd in Hr ketels o.a van NEFIT.

Naast CV ketels kunt u bij ons terecht voor onderhoud aan geisers en boilers, Luchtverwarmers,Gashaarden, en gaskookapparatuur. Bij een servicecontract van uw Gastoestel, zal deze periodiek geinspecteerd worden. Er zal rond het tijdstip dat uw toestel aan een onderhoudsbeurt toe is, contact met u opgenomen worden.

Naast de periodieke inspectie en onderhoud, kunt u het hele jaar door, beroep doen op onze serviceafdeling. De storing zal zo spoedig mogelijk,verholpen worden. Indien storingen tijdens de servicecontract periode, zullen geen voorrijkosten of arbeidsloon in rekening gebracht worden. Enkel onderdelen welke vernieuwd worden.

De tarieven voor een servicecontract, zijn per 1 juli 2014 vastgesteld op;

 • HR CV ketel met/zonder warm water € 87.00
 • VR CV ketel met/zonder warm water € 72.00
 • HR CV ketel met Zonneboiler € 105.00
 • Gasboiler en Geiser € 42.00 (incl BTW)

Hierover kunt u contact met ons opnemen!

Voor een 2e toestel op zelfde adres of bij een collectieve aanmelding, geldt een gereduceerd tarief. In het servicecontract worden de uit te voeren werkzaamheden met onze verplichtingen verder beschreven

Bel ons of mail ons

bel-firma-wiersma06-57018461

  Uw naam (verplicht)

  Uw email (verplicht)

  Onderwerp

  Uw bericht